Betaalmogelijkheden bij Ivetra Tuning

Als webwinkel accepteert Ivertra Tuning verschillende betaalmethode, die hieronder worden benoemd.
iDeal

Betalen met iDeal

Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van uw verzendinformatie wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat u bevestigt, betaalt u de factuur vanaf uw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis.

Bankoverschrijving

Betalen met Bankoverschrijving

Bankoverschrijving betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de aangegeven rekening.

PayPal

Betalen met PayPal

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen.

SOFORT Banking

Betalen met SOFORT

SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

BanContact

Betalen met BanContact

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact is gratis.