Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Ivetra-Tuning gevestigd te Huissen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Arnhem onder nummer 09179162.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Ivetra-Tuning. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Ivetra-Tuning behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

1. Bestelling en overeenkomst

U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site. U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. U heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. Ivetra-Tuning behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de door onze gestelde voorwaarden houdt.

2. Prijzen en Betaling

De vermelde prijzen zijn in euro`s, en exclusief verzendkosten. Ivetra-Tuning is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijs-informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. Ivetra-Tuning is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen via overschrijving of te betalen bij afhalen. Dit dient te geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 7 dagen niet door Ivetra-Tuning ontvangen is, ontvangt u eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 5 werkdagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 7 dagen niet ontvangen is, wordt de bestelling geannuleerd.

3. Annulering

Als u uw bestelling wilt annuleren dan wel wenst te retourneren dient u dit te melden per email aan info@ivetra-tuning.nl. Bij annulering dan wel retournering van een artikel op een reeds volledig betaalde bestelling wordt €14,95 transactiekosten en administratiekosten in rekening gebracht.

3a. Uitsluiting!

Het is niet mogelijk om producten te retourneren die speciaal op maat geproduceerd worden, dit geldt voor :

  • Bumperbeschermers
  • Bumpers
  • Instaplijsten
  • Sideskirts
  • Spoilers

4. Verzending en Levering

De verzending vindt plaats via POSTNL Pakketservice. Naar aanleiding van de hoeveelheid artikelen zal de bestelling worden verzonden in een envelop of pakket. Ivetra-Tuning is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door POSTNL Pakketservice. Ivetra-Tuning streeft ernaar de bestelling binnen 1 – 20 dagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Echter moet u rekening houden met het ultimatum van 56 dgn. U ontvangt een betaalbevestiging per email op het moment dat de betaling ontvangen is, daarin wordt echter de levertijd indicatie aangegeven. Zodra u een verzendbevestigingsmail ontvangt, dan is het artikel binnen 3 werkdagen bij u. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, mail eerst voordat u besteld. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

5.Retourneren

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden. U dient de retournering per email aan Ivetra-Tuning bekend te maken door een email te sturen naar info@ivetra-tuning.nl  De artikelen worden alleen retourgenomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:

– artikelen dienen bij Ivetra-Tuning gekocht te zijn;
– artikelen dienen onbeschadigd te zijn;
– artikelen dienen voorzien te zijn van de originele verpakking;
de envelop of pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. (Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd).
Vermeldt duidelijk uw naam en adres op de retourenvelop. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper.
Het retour te ontvangen bedrag (- €14,95 en excl. verzendkosten) zal binnen 30 werkdagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden.

6. Aansprakelijkheid

Ivetra-Tuning kan nooit aansprakelijk worden gesteld na het gebruik van onze producten. (bijvoorbeeld na diefstal, schade bij het aanbrengen/plaatsen van onze producten) Informeer zelf altijd even bij uw verzekering welke voorwaarden zij eisen v.w.b. de beveiliging van uw voertuig! Zie ook SCM Voorwaarden en informeer zelf bij uw verzekering of het slot aan hun eisen voldoet!

Privacybeleid

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het Ivetra-Tuning klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Ivetra-Tuning verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt. (zie ook privacyverklaring)

Klachten
Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar

info@ivetra-tuning.nl